A Hanssem-OZEN márka

hanssem_ozen_marka

Története

A Hanssem márkát 1970-ben alapították és ma Dél Kórea egyik leginnovatívabb konyhai termékeket gyártó vállalata.  A vállalat fő célkitűzése, hogy olyan minőségi és prémium kategóriás konyhai, lakberendezési bútorokat és egyéb kiegészítőket gyártsanak amelyek a mai modern otthonok méltó ékességét képezik. 1986 óta vannak jelen az amerikai piacokon, 1991 óta Japánban majd 1996 óta Kínában is értékesítenek. 2014 óta Európában is megjelentek és azóta számos nemzetközi nagydíjat nyertek termékeikkel, köztük az OZEN vákumos turmixgépekkel is.

Filozófiája

A vállalat fő célja, hogy forradalmasítsa az életet modern és innovatív konyhai megoldásaival. 2002 óta a dél kóreai tőzsdén jegyzik a céget. A vállalat a nemzetközi prémium konyhai szegmensben a “KITCHENBACH” márkával van jelen, mely márka a luxus és prémium kategóriás konhyai bútorokat takar. 1990-ben létrehozták a Hanssem Kutató Intézetet mely azóta is számos kíváló minűségű termék fejlesztésében vett aktívan részt.

Napjainkban

Magas minőségű termékeinek és előkelő piaci pozíciójaként megkérdőjelezhetetlen szereplője a dél kóreai és nemzetközi prémium konhyai szegmensnek. 2014-ben összes árbevétele meghaladta az 1 milliárd kóreai won összeget.

Ma a vállalat több mint 2500 alkalmazottat foglalkoztat és jelenlegi tulajdonosa Cho Chang-Gul, 42 éves, aki a leggazdagabb dél kórai személynek számít (a FORBES 2016-os listája szerint). A vállalat sikeresen együttműködött már több projektben az LG és SAMSUNG vállalatokkal. A Hanssem cég lett a hivatalos beszállítója a 2018-as Dél Kóreai PyeongChang Téli Olimpiai Játékoknak.

Kapcsolat

Az OZEN Magyarország az OZEN termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Ügyfélszolgálat és Központi Szervíz Elérhetőségünk:

Telefon: 06-1-701-1806
Email: info@ozen.hu

Biorezonanc Bt.
2053 Herceghalom
Kiserdő út 7/b

Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.