Ipari kompresszorok
SK | HU | EN

Fél évszázad ipari tapasztalatai

Ozen Kompresor

Az Ozen céget 1970-ben alapította Mehmet Özen.

A vállalat fél évszázados ipari gépgyártási tapasztalata a hegesztőgépek és légkompresszorok gyártásával kezdődik. Ma már sűrített levegős berendezéseket gyártanak és telepítenek a legmodernebb, világszínvonalú berendezésekkel felszerelt gyártóüzemükben.

Az immár második generációnak átadott fél évszázados ipari tapasztalat mellett a vállalat innovatív és az ügyfelek elégedettségét szem előtt tartó munkamódszere teszi lehetővé a megbízható, tartós és hatékony termékek gyártását. A vállalat alacsony és közepes nyomású dugattyús és csavarkompresszorokat, légszárítókat, légtartályokat és légtartozékokat gyárt.

Mivel az élet minden területére (autóipar, vegyipar és petrolkémia, textilipar, élelmiszeripar, energiaipar, egészségügy, logisztika, üvegipar stb.) gyártják, az Ozen Kompresor termékei az iparágak széles körét célozzák meg.

A vállalat Kelet-Európa és a Közel-Kelet egyik vezető gyártója. Értékesítési és szolgáltatási tevékenységet folytat 20 országban, 100 forgalmazón keresztül. A 45 országba irányuló export az összes értékesítés 30%-át teszi ki.

2018-ban az Ozen Kompresor fél évszázados ipari gépgyártási tapasztalatát amerikai munkaerővel és szinergiával ötvözve megkezdte az összeszerelést Charlotte (NC) Egyesült Államokban. A gyors termékszállítás elérése érdekében az Ozen egy áramlási összeszerelő sorral, az Egyesült Államokban is az Egyesült Államokban élő ügyfelei mellett áll a pótalkatrészek és a szervizszolgáltatás széles választékával.